1 2 3

Ik zoek een job

Je bent op zoek naar een job als arbeider of bediende? Een job dicht bij huis, die je zekerheid biedt en perfect bij je past, of je wil tijdelijk aan de slag?  En je wenst begeleid te worden door ervaren en gedreven consulenten?  Dan zal je in Forum Jobs de perfecte jobcoach vinden! Neem contact op met uw Forum Jobs-kantoor in de buurt!

Overzicht vacatures »

Ik zoek een medewerker

Je bent op zoek naar een gemotiveerde arbeider of bediende en je verkiest daarbij de hulp van een selectiepartner die resoluut gaat voor de langetermijnrelatie? Of je hebt zelf iemand geselecteerd en je wenst dat wij instaan voor contractopmaak en alles perfect administratief afhandelen? Gan dan met ons het partnership aan!

Ik zoek een medewerker »

Ik wil werken bij Forum Jobs

Je zou graag meeschrijven aan het succesverhaal van Forum Jobs en deel uitmaken van een winning team met het laagste personeelsverloop van de sector? Je hebt al een passie voor het vak door je ervaring of je bent gemotiveerd om in onze dynamische sector te werken? Stuur dan vandaag nog jouw sollicitatie door. 

Word onze nieuwe collega... »

Drive And Experience

Forum Jobs kiest resoluut voor de langetermijnrelatie met klanten, uitzendkrachten en medewerkers en trekt hiervoor de kaart van ‘Drive and Experience'. Vanuit een persoonlijke gedrevenheid zetten onze medewerkers zich iedere dag opnieuw in om uw vertrouwen te verdienen. Onze consulenten zijn ervaren in personeelsrekrutering en weten als geen ander bedrijven en kandidaten te matchen. Die gedrevenheid en expertise zorgen voor een bijzondere chemie: de ‘Drive and Experience' van Forum Jobs.

Dankzij een breed kantorennetwerk, verspreid over West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel beschikken wij over een mooie klantenportefeuille en een uitgebreid aanbod vacatures. Laat de ‘Drive and Experience' van Forum Jobs ook uw troef worden!

Contacteer onze Forum Jobs kantoren!

Je wenst gecontacteerd te worden door het Forum Jobs-team in jouw buurt? 

Contacteer ons nu! »

 

Erk. nr. VG.234/BUO, W.INT.041 B-AB06.032