Nieuws

Forum Jobs Worldwide Talent blikt terug op succesvolle eerste zes maanden internationale rekrutering

Wij bieden met Worldwide Talent (WWT) een unieke rekruteringsoplossing voor het aantrekken van internationaal talent. Zes maanden na opstart kijken we tevreden terug naar de geboekte resultaten.

Banner WWT

WORLDWIDE TALENT

Forum Jobs WWT biedt een unieke dubbele aanpak.
Met WWT National begeleiden wij buitenlanders en nieuwkomers, die al in België zijn, naar de arbeidsmarkt. Wekelijks worden maar liefst 97 nationaliteiten tewerkgesteld.
Met WWT International halen wij internationaal talent naar België en loodst hen door elke stap van het proces: van visa-aanvraag, huisvesting, integratie tot blijvende ondersteuning.

KRACHT VAN LOKALE EXPERTISE EN WERELDWIJD NETWERK

Dankzij samenwerkingen met partners in Europa én een grondige kennis van de Belgische arbeidsmarkt, vindt en plaatst WWT International snel en efficiënt gekwalificeerde kandidaten. Deze strategische samenwerking zorgt voor een soepelere overgang naar België, waardoor tijdrovende procedures worden vermeden.

“Onze aanpak werkt,” zegt Nele Bekaert, Area Manager bij WWT International. We vulden de afgelopen maanden een groot aantal knelpuntvacatures in, en dat in verschillende sectoren. Onze focus op kwaliteit, maatwerk, huisvesting en duurzaamheid resulteerde in succesvolle plaatsingen en dus ook blije klanten en kandidaten.”

BEGELEIDING VAN A TOT Z
Focus op kwalitatieve huisvesting

Oana Butnaru, Project Manager Worldwide Talent: 'De vraag naar gespecialiseerd talent blijft stijgen. WWT breidt voortdurend haar kandidatenaanbod uit, van technische profielen tot hoogopgeleide operatoren. Met WWT bewijzen wij dat een mensgerichte en duurzame aanpak de sleutel is tot het oplossen van arbeidsmarktvraagstukken. Wij zorgen voor een uitgebreide begeleiding voor zowel werkgevers als werknemers. Vanaf het eerste contact tot ver na de plaatsing bieden wij ondersteuning en advies, gericht op duurzame relaties en kwalitatieve opvolging. Hierbij zetten we heel sterk in op kwalitatieve huisvesting op maat. Wij waarborgen volledige naleving van alle relevante wet- en regelgeving, en bieden volledige transparantie in onze processen.'

ERVAREN TEAM PROFESSIONALS

Ons team van WWT International bestaat uit 3 ervaren professionals.
Nele Bekaert (Area Manager)
Oana Butnaru (Project Manager)
Ramona (Senior Recruiter)

Contactgegevens:
Forum Jobs WWT International
wwt@forumjobs.be