Studenten

De nieuwste iPhone, een vliegticket naar de zon of misschien wel een eerste wagen? Als student kan je altijd wel extra zakgeld gebruiken! Bij Forum Jobs zoeken we graag een leuke studentenjob voor je, zo ééntje die mooi op jouw cv staat.

Schrijf je snel in en wie weet check je binnenkort in op Ibiza met je coole iPhone. En misschien blijft er nog wat geld over om je vrienden op een rosé te trakteren.

Studenten

Hoe werkt het?

Je online inschrijven is piece of cake! Je hebt alleen je rijksregisternummer nodig. Je geeft ons de periode door waarin je beschikbaar bent en wij gaan onmiddellijk aan de slag!

Ben je al ingeschreven, dan ga je best langs in één van onze Forum Jobs kantoren voor een update van je inschrijving.

Schrijf me in

Wie mag werken als jobstudent?

Je mag werken als jobstudent als je hoofdactiviteit studeren is. Dat betekent dat de meerderheid van je tijd besteed moet worden aan studeren. Als je 2 dagen in de week werkt terwijl je 3 dagen naar school gaat is er geen probleem.

Ben je afgestudeerd in juni? Dan mag je nog tot 30 september werken tegen de verminderde bijdragen. Stop je zelf met je opleiding en ga je niet verder studeren? Dan mag je niet meer als jobstudent werken.

We hebben steeds een heel aantal interessante studentenjobs in de portefeuille. Neem een kijkje op de site of contacteer een van onze collega’s.

Forumjobs Jobstudent WHITE BG HIRES Mindermarge

Vind een Forum Jobs kantoor in jouw buurt

Ben je op zoek naar een kantoor? Vul jouw adres, postcode of gemeente in en laat ons de rest doen.