Over ons

Forum Jobs
Professional
Matchmakers

Onze selectieteams kijken verder dan een cv en een functiebeschrijving. Zij zorgen voor een professionele klik tussen kandidaten en ondernemers. Dankzij ons sterk en ruim kantorennetwerk in West-, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel en Wallonië vind je onze lokale experten altijd dicht bij jou in de buurt!

Op zoek naar de match
waar jij je thuis voelt.

Een echte klik tussen mensen komt niet vaak voor. Een professionele klik is nog zeldzamer. Forum Jobs zorgt elke dag voor die match. Wij vinden die werknemer die je kan vertrouwen, die je bedrijf kan helpen groeien. Wij stellen je een werkgever voor bij wie je je thuis voelt.

DSF3294 v2 v3 lores

We connect the dots.

Als professionele matchmakers kijken we naar meer dan het cv en de functiebeschrijving. We luisteren naar wat de kandidaat echt wil en wat de ondernemer drijft.

We are one team.

Hoe fijn is het niet om samen resultaten te boeken? Forum Jobs is een hecht team van 220 medewerkers, die intens samenwerken. Binnen de teams maar ook over de kantoorgrenzen heen.

We are in it for the long run.

We zijn vastberaden om langetermijnrelaties op te bouwen. Wij streven naar eerlijkheid, openheid en een kwalitatieve service.

DSF3300 v2 v3 lores

We are local.

Forum Jobs telt 54 kantoren en blijft ieder jaar groeien. Door ons uitgebreid en sterk kantorennetwerk vind je altijd wel een kantoor of een job dicht in jouw buurt. Onze consulenten zijn lokale experten en kennen de bedrijven in de regio door en door.

We are specialized

Forum Jobs biedt maar liefst 8 specialisaties. Welke job je ook zoekt, welke openstaande vacature je ook hebt, wij hebben zeker een consulent/kantoor in huis die precies weet wat je zoekt.

Ontdek onze specialisaties
DSF3298 v2 v3 lores
DSF3317 v2 v3 lores

Forum Jobs in cijfers

Forum jobs administratief

Join our Forum Family!

Wil jij ook een klik met je collega’s? Werken bij Forum Jobs is ‘not just a job’. Als medewerker krijg je er een knotsgekke, gedreven familie bij!

Bekijk onze vacatures