Nieuws

Forum Jobs breidt uit naar Frankrijk

Connecting you with France...

Trots kondigen wij onze uitbreiding naar Frankrijk aan.

We zijn één van de pioniers van de Frans-Belgische grensarbeid en hebben daardoor sterke historische banden met Frankrijk. De expansie naar Frankrijk is dus een nieuwe, logische stap in ons reeds succesvolle verhaal.

Met al zeven vestigingen in de grensregio van België (Roeselare, Menen, Moeskroen, Izegem, Kortrijk, Ieper, Waregem), zijn wij perfect gepositioneerd om te voldoen aan de behoeften van bedrijven en werknemers aan beide zijden van de grens.

Banner Forum France

Onze uitbreiding naar Frankrijk, komt tegemoet aan de groeiende vraag van onze Belgische klanten en aan de groeimogelijkheden die we zien in Noord-Frankrijk. We zijn ervan overtuigd dat onze kwalitatieve aanpak en langetermijnvisie ook op de Franse markt gewaardeerd zal worden.

Forum Jobs France zal actief zijn in verschillende sectoren, waaronder transport, industrie, dienstverlening, voedingssector, bouw en de nucleaire sector. Onze uitgebreide expertise in deze gebieden stelt ons in staat gespecialiseerde en kwalitatieve wervingsoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke bedrijfstak.

IMG 20240328 142738

Een eerste kantoor in Duinkerke

Karim Fraouti, een ervaren professional uit de sector zal Forum Jobs France leiden, te beginnen met de opstart van onze eerste vestiging in Duinkerke.
Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller in de regio Hauts-de-France brengt Karim een grote expertise mee in zijn rol als commercieel directeur.

In de komende maanden willen wij , als onderdeel van de groeistrategie in de regio Hauts-de-France, ook vestigingen openen in Lille, Cambrai en Lens.

Banner Forum France 3

Dit nieuwe Franse avontuur, met de steun van onze Belgische kantoren, betekent een spannende nieuwe bladzijde voor ons en een unieke kans om meerwaarde te creëren voor u, onze klanten, onze uitzendkrachten en onze teams.

Wij kijken vol vertrouwen uit naar de komende maanden en blijven onze klanten graag ondersteunen bij al hun personeelsbehoeften, zowel in België als in Frankrijk.
Onze Franse rekruteringsspecialisatie in België (Forum Jobs Recrutement Francophone) zal hiervoor nauw samenwerken met Forum Jobs France.

Ontwerp zonder titel