Waarom het 'klikt' bij Forum Jobs!

Werken bij Forum Jobs is 'more than a job'! Als collega krijg je er een knotsgekke, gedreven familie bij!

Vacature recruiter Oudenaarde
Vacature recruiter Torhout

Forum staat voor

 • Fun

  Fun

  Kwam je al eens langs in één van onze kantoren? Je voelt onmiddellijk de hoge funfactor. Iedere dag valt er wel iets leuks te beleven: taart voor een verjaardag, samen het weekend inzetten met een apero, een ijsje op warme dagen, een tik tok dansje inoefenen tijdens de middagpauze. Je krijgt als kantoor zelfs je eigen feestbudget. En het hoogtepunt van het jaar voor onze teams: de legendarische personeelsfeestjes (naast natuurlijk de vele matchs tussen kandidaten en klanten)

 • Opleiding

  Opleiding

  Wij investeren in jou! Wij leren graag en wij leren snel. Als dynamische organisatie sprongen ook wij op de digitale trein. Wij voorzien de meest hedendaagse tools en professionele trainingen. Iedere medewerker krijgt een individueel opleidingstraject met verschillende sessies. Dankzij onze Forum Academy groei je in no time uit tot een commercieel rekruteringstalent.

 • Resultaten

  Resultaten

  Als rasechte ondernemers streven wij natuurlijk naar groei. Onze directie wil die niet realiseren door targets op te leggen. Wij geven vertrouwen aan onze medewerkers en werken met talent dat uit zichzelf wil scoren. Daarom hebben wij de meest gedreven medewerkers uit de sector.

 • Uniek

  Uniek

  Iedere collega heeft zijn eigen persoonlijkheid en talenten. En dat vinden wij fantastisch! Wij willen graag onze unieke teams leren kennen en weten waar je interesses liggen. Bij Forum Jobs streven wij naar korte communicatielijnen en eerlijke communicatie. Je kan dus geregeld een bezoekje verwachten van onze directie op kantoor.

 • Meerwaarde op lange termijn

  Meerwaarde op lange termijn

  Jij kiest voor ons, wij kiezen voor jou! We are in it for the long run. Wie zijn job graag doet, haalt meer uit het leven. En dat ondervinden onze medewerkers. Ze zijn trots op hun job en op onze onderneming. Sommige zijn zelfs al bij ons in dienst sinds het ontstaan van Forum Jobs in 1997.

Forum getuigenissen

Door mijn tewerkstelling bij Forum Jobs, ben ik gegroeid als persoon. Ik leer veel bij in mijn job, maar ook over mezelf. .
Lenca, Forum Jobs Heusden-Zolder
Afbeelding website 6
Mijn job bij Forum Jobs Menen, vult al mijn verwachtingen in. Voldoende uitdaging, het contact met kandidaten, klanten en collega's! Forum Jobs Rules!
Cindy, Recruiter Forum Jobs Menen
Afbeelding website 4

Solliciteer Spontaan

Forum Jobs blijft groeien! Wil je graag deel uitmaken van onze gedreven familie? Laat dan hier je cv achter. Iedere kandidatuur wordt discreet behandeld.

Join our Forum Family

Hallo, Fijn dat je wil deel uitmaken van onze Forum Family! We nemen snel contact met jou op! Forum Jobs