Waarom klikt het bij Forum Jobs?

Werken bij Forum Jobs is 'more than a job'! Als collega krijg je er een knotsgekke, gedreven familie bij!

Forum staat voor

 • Fun

  Fun

  Kwam je al eens langs in één van onze kantoren? Je voelt onmiddellijk de hoge funfactor. Iedere dag valt er wel iets leuks te beleven: taart voor een verjaardag, samen het weekend inzetten met een apero, een ijsje op warme dagen, een tik tok dansje inoefenen tijdens de middagpauze. Je krijgt als kantoor zelfs je eigen feestbudget. En het hoogtepunt van het jaar voor onze teams: de legendarische personeelsfeestjes (naast natuurlijk de vele matchs tussen kandidaten en klanten)

 • Opleiding

  Opleiding

  Wij leren graag en wij leren snel. Als dynamische organisatie sprongen ook wij op de digitale trein. Wij voorzien de meest hedendaagse tools en professionele trainingen. Iedere medewerker krijgt een individueel opleidingstraject met verschillende sessies. Dankzij onze Forum Academy groei je in no time uit tot een commercieel rekruteringstalent.

 • Resultaten

  Resultaten

  Als rasechte ondernemers streven wij natuurlijk naar groei. Onze directie wil die niet realiseren door targets op te leggen. Wij geven vertrouwen aan onze medewerkers en werken met talent dat uit zichzelf wil scoren. Daarom hebben wij de meest gedreven medewerkers uit de sector.

 • Uniek

  Uniek

  Iedere collega heeft zijn eigen persoonlijkheid en talenten. En dat vinden wij fantastisch! Wij willen graag onze unieke teams leren kennen en weten waar je interesses liggen. Bij Forum Jobs streven wij naar korte communicatielijnen en eerlijke communicatie. Je kan dus geregeld een bezoekje verwachten van onze directie op kantoor.

 • Meerwaarde op lange termijn

  Meerwaarde op lange termijn

  Jij kiest voor ons, wij kiezen voor jou! We are in it for the long run. Wie zijn job graag doet, haalt meer uit het leven. En dat ondervinden onze medewerkers. Ze zijn trots op hun job en op onze onderneming. Sommige zijn zelfs al bij ons in dienst sinds het ontstaan van Forum Jobs in 1997.

Join our Forum Family!

Join our Forum Family!

Wil jij ook een klik met je collega’s? Werken bij Forum Jobs is ‘not just a job’. Als medewerker krijg je er een knotsgekke, gedreven familie bij!

Bekijk onze vacatures

Forum getuigenissen

"Ik had al ervaring in de uitzendsector toen ik bij Forum Jobs kwam werken, maar het voelde voor mij als thuiskomen. Vier jaar later heb ik 3 kantoren onder mijn hoede en werk ik met plezier verder aan het succesverhaal van Forum Jobs.
Kevin, Office Manager
Kevin
Ik werk 3.5 jaar op de loondienst, in een dynamisch team op het hoofdkantoor! Door de grote variatie aan klanten leer ik nog elke dag bij. Geen enkele week voelt hetzelfde aan. Op naar nog veel boeiende jaren en leuke samenwerkingen!
Diewer, Payroll Administrator
Diewer
Ik ben ondertussen bijna 23 jaar aan de slag bij Forum Jobs en de job boeit mij nog elke dag. Ik krijg kansen om mij in mijn functie volop te ontplooien en zelf de dingen in handen te nemen!
Kristien, Debiteuren / Boekhouding
Kristien