Waarom het 'klikt' bij Forum Jobs!

Werken bij Forum Jobs is 'more than a job'! Als collega krijg je er een knotsgekke, gedreven familie bij!


Forum staat voor

 • Focus

  Focus

  We zijn gefocust op het leveren van uitstekende resultaten.
  We stimuleren een cultuur van proactief denken, continue verbetering en innovatieve oplossingen, terwijl we ook waarde hechten aan een goede werksfeer waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en met plezier werkt.

 • Opleiding

  Opleiding

  Wij investeren in jou! Wij leren graag en wij leren snel. Als dynamische organisatie sprongen ook wij op de digitale trein. Wij voorzien de meest hedendaagse tools en professionele trainingen. Iedere medewerker krijgt een individueel opleidingstraject met verschillende sessies. Dankzij onze Forum Academy groei je in no time uit tot een commercieel rekruteringstalent.

 • Resultaten

  Resultaten

  Door teamwork en samenwerking werken we naar heldere doelen en vieren we onze collectieve prestaties. Het is geweldig om als team te schitteren en successen te behalen!

 • Uniek

  Uniek

  Iedere collega heeft zijn persoonlijkheid en unieke talenten en dat vinden wij fantastisch.
  We hechten veel belang aan inclusie en een werkomgeving waarin diversiteit wordt omarmd. Met korte communicatielijnen en een open cultuur zorgen we ervoor dat jouw stem gehoord wordt.

 • Meerwaarde op lange termijn

  Meerwaarde op lange termijn

  Jij kiest voor ons, wij kiezen voor jou! We are in it for the long run. We zorgen voor een omgeving waarin je kunt groeien en bloeien en waar we samen kunnen bouwen aan een succesvolle toekomst.

Forum getuigenissen

Mijn job bij Forum Jobs Menen, vult al mijn verwachtingen in. Voldoende uitdaging, het contact met kandidaten, klanten en collega's! Forum Jobs Rules!
Cindy, Office Manager Forum Jobs Menen
Afbeelding website 4

Solliciteer Spontaan

Forum Jobs blijft groeien! Wil je graag deel uitmaken van onze gedreven familie? Laat dan hier je cv achter. Iedere kandidatuur wordt discreet behandeld.

Join our Forum Family

Hallo, Fijn dat je wil deel uitmaken van onze Forum Family! We nemen snel contact met jou op! Forum Jobs