Nieuws

YOUCA DAY!

Donderdag 20/10 kwamen Emiel en Kobe een dagje meewerken op onze Forum Jobs hoofdzetel. Het loon dat ze hiermee verdienden ging volledig naar de goede doelen van Youth for Change and Action.

Ontdek hier wat ze er van vonden!

Blog website 2

'Op donderdag 20 oktober 2022 kreeg ik de kans om een dag mee te draaien op de werkvloer van Forum Jobs Marketing.

Dit was in het kader van YOUCA, die jongeren de kans geeft een job te ontdekken in combinatie met het steunen van een goed doel. Ik werd op een vriendelijke manier ontvangen en voelde me meteen thuis op de werkvloer.

Emiel, die hier ook een dagje kwam werken, en ik kregen de opdracht een marketingcampagne uit te werken. Ik deed ervaring op over hoe ideeën tot stand kunnen komen aan de hand van onderzoek en creativiteit.

Ik vond het zeker en vast een toffe ervaring, die me toch al wat meer heeft kunnen overtuigen van de marketingsector!'

Kobe Lecluyse

'Ik vond het zeer leuk om eens een dag op een kantoor van Forum Jobs te zitten. We mochten een marketingopdracht doen. Dit vond ik zeer interessant. Soms was het moeilijker om voor een probleemstelling een oplossing te vinden, maar het uitdagende aspect hieraan was zeer leuk.

Ik weet nu ook een beetje wat een marketeer allemaal moet doen, dus ik vond het zeer interessant om dit eens mee te maken. Ik ben zeer blij met deze ervaring.

Het was ook leuk dat ik niet alleen was. Er was ook nog een andere student in het kader van Youca. Het was leuk om samen aan de opdrachten te werken.'

Emiel Declercq