Verhalen

Forum Jobs, een krachtig groeiverhaal

Forum Jobs werft aan!
Join our team

Forumjobs Arbeider v m TRANS BG HIRES
DSF3328 v2 v3 lores

Een unieke visie

Wie Forum Jobs zegt, denkt aan groei. Want de uitzendpartner groeit snel: in de voorbije jaren wel vier keer sneller dan de markt.

Het succesverhaal begint in maart 1997 met de oprichting van het eerste kantoor in Roeselare. Sinds het prille begin heeft de zaakvoerder een unieke visie op uitzendarbeid: een exclusieve focus op kwalitatieve service, specialisatie en langetermijnrelaties.

Deze visie wordt enorm gesmaakt, want 25 jaar en 53 vestigingen later is het uitgegroeid tot een gerespecteerde HR-partner, met 220 vaste medewerkers. Ieder jaar worden nieuwe kantoren geopend.

De headquarters bevinden zich op het mooie Westwing Park in Roeselare, waardoor Forum Jobs trouw blijft aan haar roots.

Visie Forum Jobs
Veerkracht en groei lopen als een rode draad door het verhaal van Forum Jobs!
Kristof Sanders, Ceo Forum Jobs
Forum Jobs in cijfers
We zijn meer dan een uitzendkantoor. We zijn een kwalitatieve HR-partner op lange termijn. We connect the dots.
Marjolein Geens, Commercieel directeur
Forumjobs Icoon Bollen RGB v1 lores

'Wij doen meer dan enkel vacatures invullen, stelt Marjolein Geens, commercieel directeur van Forum Jobs. Wij zorgen voor een professionele klik tussen ondernemers en kandidaten. We stellen alles in het werk om deze match snel en kwaliteitsvol te realiseren. We connect the dots!

We zijn een gespecialiseerde HR-partner op lange termijn voor onze klanten. We bieden een kwalitatieve service waarbij we oog hebben voor hun individuele personeelsnoden. Onze troeven daarbij zijn een aangepaste en professionele service.'

Artikel vacatures groeiverhaal
Onze 53 kantoren liggen verspreid van Ieper tot Genk, in de provincies Vlaanderen, Brussel en Henegouwen. En we blijven groeien!
Kristof Sanders, Ceo Forum Jobs
Kantoren netwerk

‘2020 was een echt scharnierjaar. Natuurlijk was er de corona-uitdaging. Onze sector kwam in woelig water terecht. Gelukkig stonden wij al ver in ons digitaliseringsproces, waardoor we gemakkelijk konden schakelen.

Maar het was ook het jaar dat Forum Jobs een volledige make-over kreeg: een frisse en professionele uitstraling die perfect past bij onze ambities om verder te groeien als onderneming. We openden twee nieuwe vestigingen in Genk en Menen. En we zijn nog lang niet klaar!

Uit de sectorcijfers blijkt dat we ons eind 2020 beter herpakt hebben dan de markt. Die veerkracht en flexibiliteit is eigen aan Forum Jobs.'

Verkleinde versie grote bollen

Nominatie Trends Gazellen

Forum Jobs werd in 2020 voor de eerste keer genomineerd voor de Trends Gazellen.

‘We kijken uit naar de uitreiking op 24 maart maar we zijn vooral heel trots op de mooie erkenning van onze groeiverhaal’, besluit Kristof Sanders.

Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die de afgelopen 5 jaar een sterke groei kenden in toegevoegde waarde, personeelsbezetting en cashflow.

Genomineerd embleem W Vl
Forumjobs Uitzendconsulent WHITE BG HIRES

Join our team

Werken bij Forum Jobs is 'more than just a job'. Je krijgt er een knotsgekke, gedreven familie bij! Bekijk hier onze interne vacatures!

Join our Forum Family