Nieuws

5 tips om het warm te houden op de werkvloer tijdens de winter

Binnenkort start de winter en wordt het weer heel wat graden kouder. Hoewel de winter de ultieme periode is om het lekker warm en gezellig te maken slaan de torenhoge energieprijzen ons om de oren. Ook op de werkvloer wordt de chauffage een graadje lager gezet. Hierbij delen wij 5 tips om het extra warm te maken op de werkvloer.

Blog website

Let the sun shine

Zonnestralen brengen zowel warmte als andere voordelen met zich mee. Trek daarom de gordijnen open en laat ze binnen schijnen op je werkplek. Zo creëer je natuurlijke warmte en kan de thermostaat een graadje lager. Overigens zullen de zonnestralen zorgen voor een goed humeur en een opgewekter gevoel.

Hot drinks

Bij koude temperaturen drink je best een kop warme koffie of thee. Geen fan van koffie? Verse groentesoep of warme chocolademelk kunnen ook helpen om de kou te trotseren.

Close it

Wil je extra energie besparen op de werkvloer? Sluit dan zeker alle deuren. Enkel zo kan je de werkruimte opwarmen zonder de verwarming op te zetten.

I like to move

Heb je het heel koud? Warm je op door in beweging te blijven. Het is niet alleen goed om het warm te krijgen, maar ook voor je gezondheid. Ga in de pauze naar buiten en wandel een blokje. Of loop wat vaker naar het koffiezetapparaat of naar de printer.

Layer upon layer

De gemakkelijkste manier om het warm te houden is verschillende lagen kleren dragen. Een extra warme wollentrui kan wonderen doen als je het snel koud hebt. Bij Forum wij onze warme Forum sokken. Heb jij ze al gespot?

Heb jij de ultieme tip om het warm te houden op de werkvloer? Laat het ons weten.