Vind een job

in

Bij Forum Jobs maken mensen het verschil

Ik zoek een medewerker

Partnerships in de 'War for Talent'!

U bent op zoek naar gemotiveerde mensen om uw team te versterken? Medewerkers die uw bedrijfsfilosofie onderschrijven en mee kunnen groeien met uw firma? En u wenst daarbij geholpen te worden door een selectiepartner die meerwaarde creëert door de selectie van goede mensen en een perfecte administratieve opvolging? Dan gaan wij graag met u een partnership aan!

Voor Forum Jobs is mensen uitsturen immers een metier! Onze ervaren medewerkers hebben niet alleen passie voor hun vak, ze geven hun drive en expertise ook graag door aan jong talent!  

In de huidige 'War for Talent' kiezen wij bewust voor lange-termijn-partnerships met onze klanten en daardoor genieten wij in heel wat dossiers prioriteit en gepriviligieerde klantenrelaties. 

 

Payroll

U hebt zelf iemand geselecteerd en wenst dat wij alles perfect administratief afhandelen? Wij hebben jarenlange ervaring in payroll en personeelsadministratie en staan u graag bij met ons professioneel advies.  

Contacteer het Forum Jobs-kantoor in uw regio. 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.