Vind een job

in

Over ons

Onze drive en onze experience= uw troef!

Beste bezoeker,

Forum Jobs groeit al jaren veel sterker dan de uitzendmarkt, wel 4 keer zo snel!

Ons geheim? Onze medewerkers! Zij maken iedere dag het verschil. Eén voor één zijn zij de ambassadeurs van onze unieke bedrijfsvisie, waarbij alles draait om de drie Forum-waarden: Drive, Teamwerk en Toegevoegde Waarde op lange termijn.

Bij Forum Jobs is 'good not just good enough'. In een zeer krappe arbeidsmarkt gaan onze ervaren consulenten elke dag opnieuw de strijd aan om de beste kandidaten binnen te halen. Zij geven dit vuur door aan onze nieuwe jonge medewerkers.

Uniek bij Forum Jobs is dat bij ons uitzendwerk altijd een teamsport is. Onze organisatie wordt niet gedreven door individuele commerciële targets maar door de intense samenwerking binnen onze teams, tussen buurtkantoren én steeds met onze gespecialiseerde afdelingen in ruggensteun. Daar varen alle betrokkenen wel bij en bent vooral u als klant de winnaar.

Al van bij onze opstart, in 1997, streven we bij onze klanten-bedrijven naar toegevoegde waarde op lange termijn. Door niet te werken met individuele targets blijft de focus van onze medewerkers steeds op de belangen van de klant en de kandidaat.

Wij doen het echt niet graag maar wij durven al eens te zeggen dat wij geen kandidaat hebben die goed genoeg is bevonden.

Deze eerlijkheid wordt geapprecieerd. Bij Forum Jobs gaan wij altijd voor het partnership op lange termijn. Onze selectiviteit is onze belangrijkste motor voor het winnen van marktaandeel!

Forum Jobs realiseerde in 2018 met 41 kantoren een omzet van 123 miljoen euro.

Ons breed kantorennetwerk is verspreid over West-, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel en Henegouwen.

Daarnaast beschikken wij over volgende specialisaties:

Forum Jobs Office: your specialized HR partner voor bedienden en kaderleden
Forum Food: gespecialiseerd kantoor voor de voedingssector
Forum Jobs International Recruitment: your Eastern-Europe HR partner
Forum Jobs Recrutement Francophone: le spécialiste du travail frontalier
Forum Construct: legt zich enkel toe op arbeiders voor de bouwsector.
TecQuality: ons merk apart met een exclusieve focus op hogere technische bedienden. Interesse? Surf naar www.TecQuality.be

Gedelegeerd Bestuurder,
Kristof Sanders

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.