Offre d'emploi

Offre d'emploi Polyvalente Dossierbeheerder - Touring

Informations générales

Région: Brussel
Commune: Brussel
Contrat: Interim job met optie vast werk
Statut emploi: Bediende
Horaire: Dagwerk

Description de la fonction

Op zoek naar een uitdagende job waar geen dag hetzelfde is? Voor onze klant zijn we op zoek naar 2-talige polyvalente dossierbeheerders - bijstandsverleners.

Je zal ingezet worden daar waar de nood het hoogst is:

  • Front Office: eerste telefonisch contact met de klanten. Dankzij je inlevingsvermogen en luistervaardigheid schat je de noden van de klanten goed in. Je verzamelt alle gegevens over het pechgeval van de klant en controleert of ze voldoen aan de contractvoorwaarden. Nadien geef je de dossiers door ofwel aan het Dispatching team om in België onze wegenwachters ter plaatse te sturen, ofwel aan de collega’s van de Back Office.
  • Back Office: de bijstandsdossiers verder opstellen en opvolgen. Je houdt de leden en klanten op de hoogte en je neemt contact op met collega’s of correspondenten (buitenland) voor de verdere opvolging. Je volgt de gemaakte kosten op en je overlegt met je coördinator i.v.m. de te nemen acties.
  • Dispatch: je helpt de collega’s die instaan voor het optimaal inzetten van de Touring wegenwachters op de lopende interventies en ondersteunt je collega’s om de depannages, de slepingen, het transport en het toekennen van vervangwagens te organiseren en te coördineren.