WEngage

Een geëngageerde familie, zo kan je de medewerkers omschrijven van WEngage! Allemaal samen hebben ze 1 doel: betere en authentiekere ervaringen creëren in customer service. Ze zijn actief in Europa en dan vooral in België en Nederland. Deze toegewijde familie bestaat uit meer dan 4000 medewerkers met 7 vestigingen in België en 4 in Nederland. Klinkt de naam WEngage je niet bekend in de oren? Dat is goed mogelijk! Sinds 2023 bestaat deze nieuwe merknaam. De voormalige contactcenters IPG, Call-IT, ContactExpert en In2Com hebben hun krachten gebundeld en groeien nu verder onder de naam WEngage. Sterke merken waaronder Orange, De Watergroep, Telenet, Lidl, Krëfel, Eneco, Luminus, De Stroomlijn, DPG Media en TotalEnergies doen beroep op de diensten van WEngage.

Ben je op zoek naar een functie in customer service, sales, technische klantendienst, fondsenwerving of administratie? Dan verwelkomen we je graag om je te engageren voor een job bij WEngage!

Forum Jobs is trotse partner van WEngage en rekruteert voor deze vestigingen:
- Antwerpen
- Diegem
- Gent
- Hasselt
- Leuven
- Luik
- Oostende
- Weert (net over de Nederlandse grens)

opleiding: Om jou een krak te maken in je vak, krijg je een professionele en betaalde opleiding. En ook hierna sta je er niet alleen voor. Jouw teamcoach staat klaar om jou op ieder moment bij te staan met raad en daad. Jouw computervaardigheden en communicatieve skills krijgen hier echt een boost!

Geen ervaring noodzakelijk: Heb je nog geen ervaring? No worries! Wij kijken naar je potentieel en kijken verder dan jouw cv.

Voordelen

Opleiding: Om jou een krak te maken in je vak, krijg je een professionele en betaalde opleiding. En ook hierna sta je er niet alleen voor. Jouw teamcoach staat klaar om jou op ieder moment bij te staan met raad en daad. Jouw computervaardigheden en communicatieve skills krijgen hier echt een boost!

Geen ervaring noodzakelijk: Heb je nog geen ervaring? No worries! Wij kijken naar je potentieel en kijken verder dan jouw cv.

Doorgroeimogelijkheden: Hier investeren ze graag in mensen. Ambitie om hogerop te geraken? Hier kan je doorschuiven naar de functie van trainer, teamcoach, …

Verloning: Je krijgt een mooi loonpakket en na 3 maanden ontvang je maaltijdcheques van 7 euro. Ook voor jouw woon-werkverkeer krijg je een vergoeding. Op sommige projecten kan je van thuis uit werken en dan ontvang je per thuiswerkdag een premie van 5 euro.

Een samenwerking op lange termijn, daar streven we naar! Na positieve evaluatie bieden we je graag een vast contract.

Werksfeer: WEngage hecht heel veel belang aan een aangename werkomgeving. Ze doen er alles aan om de sfeer optimaal te houden. Denk aan: afterworkfeestjes, leuke incentives, decoratie op de werkvloer, traktaties, …

Een samenwerking op lange termijn, daar streven we naar! Na positieve evaluatie bieden we je graag een vast contract.

Werksfeer: WEngage hecht heel veel belang aan een aangename werkomgeving. Ze doen er alles aan om de sfeer optimaal te houden. Denk aan: afterworkfeestjes, leuke incentives, decoratie op de werkvloer, traktaties,...