Joris Ide

Forum Jobs rekruteert voor Joris Ide!

Joris Ide is een toonaangevende producent van bouwmaterialen in staal voor daken en wanden.

Internationaal staan ze mee aan de top van isolatie- en bouwoplossingen. Een stabiele en solide werkgever? Dat zijn ze zeker. Maar dat maakt hen niet minder ambitieus. Ze blijven groeien en investeren in iedere (staal-)vezel van het bedrijf.

Elke medewerker moet de kans krijgen om zijn talenten te ontplooien. Daarom engageren ze zich om groeitrajecten te creëren en daar ook open over te communiceren.
Wie dat wil, kan opleidingen volgen.
Duurzame relaties met de werknemers zijn de kracht van Joris Ide. Ze streven naar een open, positieve en aangename werkomgeving. Een plaats waar jij je goed, maar ook betrokken voelt. Dat doen ze door het organiseren van toffe activiteiten na de werkuren en professioneel door aandacht te hebben voor jouw work-life balans.

Ze zijn en blijven een West-Vlaams bedrijf dat ondernemerschap koppelt aan innovatie, (persoonlijke) groei en zekerheid. En net dat maakt hen uniek!

Bij Joris Ide hebben we voor iedereen die gebeten is door metaal wel mogelijkheden! Van heftruckchauffeur, tot operator, tot plooibankbediener, tot technieker... Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een modern bedrijf met een familiaal karakter? Dan heeft Joris Ide misschien wel dé ideale job voor jou! Solliciteren kan via tieltjobs@forumjobs.be!