ContactExpert

Meaningful experiences make meaningful relationships.

Elk contact tussen je organisatie en jouw (potentiële) klant is een kans om jullie relatie op te bouwen en te versterken. We geloven er rotsvast in dat een positief klantcontact aan de basis ligt van een sterke klantenbinding.

Bij ContactExpert willen we niet zomaar een klantcontact afhandelen, maar een sublieme klantervaring creëren. Met ervaren mensen, die bij jou op locatie werken en iedereen vriendelijk te woord staan. Gepassioneerd en met de juiste competenties.

Onze medewerkers worden specifiek geselecteerd aan de hand van ons bewezen instroommodel. Hiermee kunnen we de selectieprocedure aanzienlijk verkorten en kunnen we de garantie bieden op ervaren medewerkers, die samen met jou zorgen voor een excellente klantbeleving en zo de beoogde doelen kunnen waarmaken. Geëngageerde mensen die zich door hun ervaring snel kunnen inleven in jouw bedrijfscultuur en die we continu ondersteunen met workshops en opleidingen. Want we streven er steeds naar het beste in elkaar naar boven te halen én mekaar aan te vullen.

https://www.contactexpert.be/nl-be/over-contactexpert