Call-IT

Forum Jobs is partner van communicatiebedrijf Call-IT en daar zijn we trots op!
Call-IT is namelijk gekend voor zijn goede werksfeer. Al jaren werken we er mee samen en onze uitzendkrachten zijn het erover eens: dit is een aangename werkplek!

Andere voordelen als je hier aan de slag gaat?

Opleiding: Om jou een krak te maken in je vak, kan je rekenen op een deftige en betaalde opleiding. En ook hierna sta je er niet alleen voor. Jouw teamcoach staat klaar om jou op ieder moment bij te staan met raad en daad. Jouw computervaardigheden en communicatieve skills krijgen hier een boost!

Geen ervaring noodzakelijk: Heb je nog geen ervaring? No worries! Wij kijken naar je potentieel en kijken verder dan jouw cv.

Doorgroeimogelijkheden: Hier investeren ze graag in mensen. Ambitie om hogerop te geraken? Hier kan je doorschuiven naar de functie van trainer, teamcoach, …

Chillen tijdens je break: Geniet van een gratis koffie, cappuccino, chocomelk of thee tijdens je pauze.

Bereikbaarheid: Je geraakt vlotjes op je werk. Dit bedrijf is gelegen vlakbij het station en er zijn ook parkeermogelijkheden.


Verloning en optie vast: je ontvangt een loon volgens barema’s en na 6 maanden krijg je maaltijdcheques. Een samenwerking op lange termijn, daar streven we naar! Na positieve evaluatie bieden we ze je graag een vast contract.

Wie weet wordt Call-IT jouw toekomstige werkplek?


Bekijk hieronder alvast de mogelijkheden!

Andere voordelen als je hier aan de slag gaat?

 • Opleiding: Om jou een krak te maken in je vak, kan je rekenen op een deftige en betaalde opleiding. En ook hierna sta je er niet alleen voor. Jouw teamcoach staat klaar om jou op ieder moment bij te staan met raad en daad. Jouw computervaardigheden en communicatieve skills krijgen hier een boost!
 • Geen ervaring noodzakelijk: Heb je nog geen ervaring? No worries! Wij kijken naar je potentieel en kijken verder dan jouw cv.
 • Doorgroeimogelijkheden: Hier investeren ze graag in mensen. Ambitie om hogerop te geraken? Hier kan je doorschuiven naar de functie van trainer, teamcoach, …
 • Chillen tijdens je break: Geniet van een gratis koffie, cappuccino, chocomelk of thee tijdens je pauze.
 • Bereikbaarheid: Je geraakt vlotjes op je werk. Dit bedrijf is gelegen vlakbij het station en er zijn ook parkeermogelijkheden.
 • Verloning en optie vast: je ontvangt een loon volgens barema’s en na 6 maanden krijg je maaltijdcheques.
 • Een samenwerking op lange termijn, daar streven we naar! Na positieve evaluatie bieden we ze je graag een vast contract.

  Wie weet wordt Call-IT jouw toekomstige werkplek?
  Bekijk hieronder alvast de mogelijkheden!