Offre d'emploi

Offre d'emploi Technieker Pest Control - Brussel

Informations générales

Région: Brussel
Commune: Brussel
Contrat: Interim job met optie vast werk
Statut emploi: Arbeider
Horaire: Dagwerk

Description de la fonction

Als technicus ongedierte preventie ben je bij Anticimex veel onderweg en heb je een grote zelfstandigheid. Je gaat langs op leuke plaatsen waar je actief bezig met het monteren en voorkomen van ongedierte. Je vertrekt 's morgens altijd van thuis uit en op basis van een flexibele dagplanning ga je langs bij jouw klanten in de regio. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en geeft hen advies op basis van jouw bevindingen.

Eén ding kunnen we alvast beloven: geen enkele dag is dezelfde.

  • Je vertrekt van thuis uit en op basis van de dagplanning ga je langs bij jouw klanten. Binnen deze planning is er vaak de vrijheid om jouw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen, wél steeds in overleg met de klant en jouw collega-planner.
  • Je luistert naar klanten, tekent plannen, inspecteert de verschillende ruimtes, controleert de geplaatste lokazen/vliegenvangers, overlegt ondertussen met topcollega's en neemt de juiste maatregelen om ongedierte te voorkomen en te bestrijden.
  • Na jouw bezoek rapporteer je de ondernomen acties in ons digitale registratiesysteem én overleg je met de klant over de situatie.