Vind een job

in

Werken bij Forum Jobs

Ontwikkel jouw talenten binnen één van onze ervaren en gedreven teams!

Waarom wil je werken bij Forum Jobs?

  • Wij groeien 4 x sneller dan de markt! 
  • Wij houden rekening met jouw specifieke competenties
  • Wij zien uitzendwerk als een teamsport
  • We hebben een vlakke managementstructuur
  • Wij gaan voor langetermijnrelaties
Bekijk al onze interne vacatures

Forum Jobs groeit vier maal sneller dan de rest van de uitzendmarkt.

Waarin onderscheiden wij ons van andere kantoren? Waardoor kwamen wij zoveel sneller uit de startblokken na de crisis? Hoe komt het dat wij onze teams hebben kunnen versterken met talent met jarenlange ervaring in de sector? Waardoor hebben wij zo veel minder uitval bij jonge starters? Hoe komt het dat wij zo vaak geprivilegieerde relaties hebben met onze bedrijven en waarom hebben wij zo vaak succes bij prospecties? Het antwoord is vrij simpel: wij hebben de meest gedreven en ervaren medewerkers uit de sector. Misschien kan onze "Drive and Experience" in de toekomst ook de jouwe worden?


In elke collega zoeken wij de entrepreneur die initiatief kan en durft nemen, rekening houdend met zijn of haar specifieke competenties

Wij werken eerder vanuit een eigen bedrijfsfilosofie dan vanuit een strak keurslijf van procedures. Hierdoor stellen wij vast dat mensen boven zichzelf uitstijgen. "Mensen overtuigen": dat is waar het bij Forum Jobs allemaal om draait: de kandidaat, de klant maar ook de eigen collega's en de directie. Daaruit halen wij onze ultieme voldoening en niet alleen uit tabellen of cijfers. Iedere medewerker van Forum Jobs is van deze spirit doordrongen. Wij zoeken het talent dat wil scoren en blijft zoeken naar oplossingen, niet omdat de coach dat verwacht maar vanuit een persoonlijke drive!


Uitzendwerk is een teamsport.

Werken met individuele targets schaadt de samenwerking: de samenwerking binnen het team, tussen de verschillende filialen en tussen de verschillende diensten. Werken in de uitzendsector is een uitdaging, waar je bij Forum Jobs niet alleen voor staat. Onze ervaren medewerkers hebben niet alleen passie voor hun vak, ze geven die drive ook graag door aan anderen. Ze delen hun expertise met ons aanstormend jong talent. Office managers en consulenten werken nauw samen aan een mooi resultaat. Een goed resultaat neerzetten is zeer leuk, maar dit als team kunnen realiseren en daar samen van kunnen genieten is nog veel leuker. Dit is wellicht een belangrijke reden waarom Forum Jobs het laagste personeelsverloop uit de sector mag noteren.


Forum Jobs heeft ondanks zijn schaal nog altijd een vlakke managementstructuur.

Binnen onze organisatie hechten wij zeer veel belang aan directe communicatie. Directie, office managers en consulenten staan voortdurend in dialoog en inspireren en motiveren elkaar. De chemie die hieruit ontstaat, gebruiken wij om onze organisatie op scherp te houden en snel in te pikken op nieuwe tendenzen. Daardoor ook hebben wij sneller en juister gereageerd op de crisis en maken wij nu het verschil bij de heropleving. Onze totale ploeg bestaat uit een 200-tal medewerkers. Qua schaalgrootte houden wij het midden tussen de beperktheid van een kleine ploeg en de anonimiteit en segmentatie van een hele grote organisatie.


Forum Jobs gaat voor langetermijnrelaties, niet alleen met zijn medewerkers maar ook met zijn klanten.

In onze sector zijn er veel spelers en is er dus veel concurrentie. Wat klanten bij Forum Jobs appreciëren, is de meerwaarde die wij creëren: goede mensen selecteren gecombineerd met een perfecte administratieve opvolging. Mensen uitsturen is bij Forum Jobs een metier. Daardoor genieten wij in heel wat dossiers van geprivilegieerde klantenrelaties. Die partnerships hebben wij opgebouwd en dit creëert een marktpositie waarin het leuk is voor alle partijen om te werken. Klanten worden partners in de huidige 'War For talent' waar beide partijen telkens zoeken naar win-wins.

Lees er meer over in onze testimonials!

Je bent reeds werkzaam in de uitzendsector en je zoekt een nieuwe uitdaging?

Ons aanwervingsbeleid is geïnspireerd op de wetenschap dat het de mensen zijn die het verschil maken. Wij staan dus altijd open voor kandidaten die zich herkennen in onze bedrijfsstrategie en die, gedreven door de passie voor het vak, samen met ons een nieuwe uitdaging willen aangaan en dit binnen of buiten onze regio. U kunt rekenen op een uiterst discrete behandeling van uw kandidatuur.

 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.