Vind een job

in

Werken als student

Op zoek naar een studentenjob?

Festivaltickets, een reisje met de vrienden, je eerste autootje of spullen voor op kot... wat extra zakgeld kan je altijd gebruiken. Bijklussen als student is in dat geval een verstandige keuze.

Maar hoe vind je een leuke, goed betaalde job waarbij je ook nog eens in orde bent met de wettelijke administratie? Forum Jobs kan je daarbij helpen! Wij zorgen voor een toffe studentenjob en jij verdient de centen die je nodig hebt. En je doet meteen een pak ervaring op.

Schrijf je online in als jobstudent

Hoe werkt het?

Door je online in te schrijven, zorg je ervoor dat je gegevens gekend zijn bij alle Forum consulenten. Zo kunnen ze voor jou op zoek gaan naar een gepaste job in de periode die jij kiest en contact opnemen zodra ze een aanbieding hebben die overeenstemt met je profiel. En je hoeft je niet eens te verplaatsen! Het enige wat je nodig hebt, is je rijksregisternummer (het nummer achteraan op je identiteitskaart of rechtsboven op je SIS kaart). Heb je geen Belgisch rijksregisternummer? Klik hier!

Ben je al ingeschreven, dan ga je best langs in één van onze Forum Jobs kantoren voor een update of heractivering van je inschrijving.


Werk je als jobstudent voor Forum Jobs?

Dan is Forum Jobs jouw wettelijke werkgever tijdens jouw studentenjob. Concreet betekent dit dat Forum Jobs instaat voor de correcte uitbetaling van jouw loon en de volledige loonadministratie.

  • Forum Jobs zorgt ook voor de contractopmaak, de opmaak van jouw loonfiche,...
  • Daarnaast hebben wij ook steeds een handtekening nodig op jouw eerste contract en werkpostfiche. Bij opstart kom je dus nog eenmalig naar het Forum Jobs kantoor om alle documenten in orde te brengen.
  • We sturen al jouw contracten digitaal door via 'admin-box', deze contracten teken je steeds online voor opstart, dit is belangrijk voor je uitbetaling. Het is niet voldoende enkel je eerste contract op papier te tekenen.
  • Forum Jobs stuurt alle loonfiches via het automatisch mailsysteem 'e-post' naar jou persoonlijk emailadres.

Voor verdere informatie rond bovenstaande zaken kan je je steeds tot jouw Forum Jobs consulent wenden.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.