Vind een job

in

Op zoek naar een studentenjob?

Festivaltickets, een last minute naar de zon of een Netflix abonnement? Wat extra zakgeld kan je altijd gebruiken! Bij Forum Jobs zoeken we de studentenjob die perfect bij je past, én het staat mooi op jouw cv! Win-win dus!

Waar wacht je nog op?! Schrijf je nu in als jobstudent bij Forum Jobs!

Volg ons op sociale media, zo blijf altijd op de hoogte van onze meest recente vacatures. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en connecteer met ons op LinkedIn!

Ja, ik wil me inschrijven!

Hoe werkt het?

Door je online in te schrijven, zorg je ervoor dat je gegevens gekend zijn bij alle Forum Jobs consulenten. Zo kunnen ze voor jou op zoek gaan naar een gepaste job in de periode die jij kiest en contact opnemen zodra ze een aanbieding hebben die overeenstemt met je profiel. En je hoeft je niet eens te verplaatsen! Het enige wat je nodig hebt, is je rijksregisternummer (het nummer achteraan op je identiteitskaart). Heb je geen Belgisch rijksregisternummer? Klik hier!

Ben je al ingeschreven, dan ga je best langs in één van onze Forum Jobs kantoren voor een update of heractivering van je inschrijving.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.