Koramic2Engage

Bel je met een vraag voor Telenet, contacteer je Luminus, zoek je hulp bij KitchenAid of kom je terecht op de klantendienst van VOO, dan krijg je mogelijk een Koramic2Engage contact center medewerker aan de lijn.

We bieden jobs die bij iedereen passen: voltijds of deeltijds werken. In Oostende, Leuven, Diegem, Antwerpen, Luik, Hasselt, Weert of Gent. Tijdens de dag, ’s nachts, in het weekend of net niet in het weekend. Met focus op burgerzaken, technologie of keukenrobotten. Wij bieden jou een ruime waaier aan jobs aan, dus kijk verder en ontdek jouw toekomstige job!

Volgende bedrijven vallen onder de Koramic2Engage groep:

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt de groep een uitstekend aanbod van klantcontactoplossingen. Dit gebeurt door een ideale combinatie van menselijke overtuigingskracht en technologische innovatie.
Op deze manier is Koramic2Engage in staat om haar opdrachtgevers te ondersteunen bij het realiseren van de juiste klantverwachtingen en tevens de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen.

Koramic2Engage biedt een ruime waaier jobs aan. Wil je voltijds of deeltijds werken? In Oostende, Leuven, Diegem, Antwerpen, Luik, Hasselt of Gent. Tijdens de dag, ’s nachts, in het weekend of net niet in het weekend? Met focus op burgerzaken, technologie of keukenrobotten. Kijk dus zeker verder en ontdek jouw toekomstige job!

Afbeelding