Vind een job

in

Inschrijfformulier 'Bring a Forum Friend'

Werk je reeds als uitzendkracht bij Forum Jobs maar heb jij nog een kennis die op zoek is naar een nieuwe job? Of heeft jouw familielid wel zin in een nieuwe uitdaging? Breng ons in contact en jij wint tweemaal!

Indien jouw kennis of familielid gedurende minstens 200 uren werkt met een arbeidsovereenkomst voor uitzendarbeid via Forum Jobs, win jij een Starter Kit van Basic-Fit, perfect om na jouw werkdag je energie te boosten!

Geef ons hieronder jouw gegevens en die van jouw Forum Friend die je wenst voor te stellen aan Forum Jobs. Nadat hij/zij 200 werkuren heeft gepresteerd via een arbeidsovereenkomst voor uitzendarbeid met Forum Jobs, krijg jij van Forum Jobs een starter kit van Basic-Fit cadeau!

Jouw gegevens

Voor welk Forum Jobs kantoor ben je tewerkgesteld?

De gegevens van de persoon die je wenst voor te stellen

In welk kantoor wens je jouw vriend(in) voor te stellen?
Hierbij verklaar ik mijn vriend(in) op de hoogte te hebben gebracht van de actie en toestemming kreeg om zijn/haar (contact)gegevens te delen met Forum Jobs
Forum Jobs krijgt hierbij de toestemming mijn bovenvermelde persoongegevens op te nemen in haar databank in het kader van deze wedstrijd

Klik hier om het wedstrijdreglement te raadplegen, waarin ook alle privacyregels verduidelijkt worden.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.