Vind een job

in

Forum Recrutement Francophone

Forum Jobs mag zich terecht marktleider binnen het domein van de Frans-Belgische grensarbeid noemen. In de loop der jaren hebben wij ons geprofileerd als gespecialiseerde speler in het segment van de grensoverschrijdende tewerkstelling. Via unieke rekruteringskanalen en dankzij onze ervaren medewerkers hebben wij met heel wat Vlaamse bedrijven in de grensregio op dat vlak een prioritaire samenwerking uitgebouwd.

Zoals bekend heeft de regering besloten om het grensarbeidersstatuut vanaf 1/1/2012 te laten uitdoven (overgangsregeling). Concreet betekent dit dat vanaf deze datum geen NIEUWE grensarbeiders meer kunnen opstarten en dat Franse werknemers niet meer in Frankrijk maar in België hun belastingen moeten betalen.

Betekent de afschaffing van dit gunstige fiscale regime dat de Fransen niet meer in België willen werken en dat knelpuntberoepen niet meer ingevuld gaan geraken? Helemaal niet als het van Forum Jobs afhangt! Ook na de afschaffing van het grensarbeidersstatuut blijft Forum Jobs, als uw trouwe rekruteringspartner, zich inspannen om Franse werkkrachten naar hier te halen. Voor meer informatie over onze aanpak, kunt u terecht in onze kantoren.

Contacteer ons gespecialiseerd team!
Forum Jobs Recrutement Francophone
Louis Robbeplein 2
8500 Courtrai
T: +32 (0)56 24 74 77
F: +32 (0)56 24 74 75
rf@forumjobs.be

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.