Vind een job

in

VACATURE MARKETING & SALES ADMINISTRATOR

Aangeboden functie

Alle vacatures staan open
voor mannen en vrouwen.
Kantoor:
Forum Jobs Herentals 
Regio:
Grobbendonk 
Type job:
Bediende 
Soort job:
Interim job met optie vast werk 
Aantal vacante jobs:
Functie:

Na je interne opleiding word je de spilfiguur tussen het salesteam en de marketingafdeling. In overleg met het salesmanagement en met de hulp van technische input van onze productspecialisten brief je marketing over de opmaak en opvolging van ondersteunend salesmateriaal (catalogi, labels, advertenties, infokranten, nieuwsbrieven, POS-materiaal, onze website, ...). Je verzorgt de externe communicatie naar onze klanten (B2B én B2C) en als lid van de commerciële binnendienst ondersteun je eveneens het salesteam organisatorisch en administratief. In deze boeiende rol rapporteer je aan de Sales Manager BeLux.

Tijdsregeling:
Dagwerk

Vereisten

Vereisten:

Je bent in het bezit van een professionele bachelor en je houdt van veelvuldige communicatie in combinatie met administratieve/organisatorische opvolging. Daarbij beschik je over een (eerste) relevante ervaring in een sales of marketing ondersteunende functie. Je straalt klantvriendelijkheid en servicegerichtheid uit en combineert dit met de nodige assertiviteit en stressbestendigheid. Je wint het vertrouwen van klanten en collega’s door jouw nauwgezette en correcte opvolging en door de werklust en flexibiliteit waarmee je onverwachte problemen oplost. Daarnaast beschik je over een uitgesproken organisatorisch talent waardoor je moeiteloos je deadlines haalt en als geen ander complexe informatie kan ordenen, analyseren en selecteren om deze dan op een duidelijke en aantrekkelijke manier te communiceren. Als creatieve teamspeler met een gezonde dosis inlevingsvermogen werk je daarbij ook zeer vlot met Excel, Word en Powerpoint en communiceer je zeer goed in het Nederlands en het Frans. Kennis van het Engels is een pluspunt.

 
Ervaring:
Enige ervaring vereist 
Rijbewijs:
B (Auto)
 
Talen:
Nederlands: zeer goed
Frans: zeer goed
Engels: goed
 

Aanbod

Aanbod:

Als Marketing & Sales Administrator BeLux kom je terecht in een ambitieuze internationale groep waar enthousiasme, open communicatie en loyaliteit belangrijke waarden zijn. Je krijgt de kans om mee te groeien met de organisatie en een persoonlijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Ze bieden je bovendien een aantrekkelijk salarispakket aangepast aan je ervaring en verantwoordelijkheden.

 
Loon:
Uurloon 

Studieselectie

Opleiding:
Prof. bach. Bedrijfsmanagement: Marketing
 

Sollicitatie

Sollicitatieprocedure:
 
Sollicitatiemogelijkheden:
E-mail
 
Contactpersoon:
Kelly De Wit 
Telefoonnummer:
014244470 
E-mailadres:
Herentals@forumjobs.be 
Nieuwe zoekopdracht

Stel een vraag

Heb je een vraag omtrent deze vacature of is niet alles duidelijk? Laat dan gerust een bericht na!

Toch niets voor u?

Blijkt deze vacature toch niets te zijn voor u maar je kent iemand die perfect is voor deze job? Stel deze vacature dan voor aan een vriend!

VG.234/BUO - VG.234/BUOC - W.INT.041 BHG 00269-40(6)(5)-20121121
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.