Vind een job

in

VACATURE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Aangeboden functie

Alle vacatures staan open
voor mannen en vrouwen.
Kantoor:
Forum Jobs Herentals 
Regio:
Grobbendonk 
Type job:
Bediende 
Soort job:
Interim job met optie vast werk 
Aantal vacante jobs:
Functie:

Voor een klant in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een Customer service medewerker.

In deze cruciale rol word je na een opleidingsperiode verantwoordelijk voor de voorbereiding, de administratieve verwerking en de opvolging van verkoopdossiers voor onze exportklanten in Europa en Noord-Afrika. Je verzorgt hierbij het ganse verkooptraject van A tot Z (opstellen offertes, bestellingen in SAP, transport, exportdocumenten, facturatie, …) en bewaakt de nauwgezette communicatie met collega’s van Sales, Productie, Customer Service, Communications en Expeditie. Je bespreekt de planning met het magazijn inzake het assortiment en communiceert met de leveranciers. In samenwerking met de Sales Manager Export, fungeer je tevens als centraal aanspreekpunt voor klanten en bied je administratieve en logistieke ondersteuning op maat van de klant.

Tijdsregeling:
Dagwerk

Vereisten

Vereisten:

Je bent in het bezit van een bachelordiploma en beschikt over relevante ervaring in een gelijkaardige functie. Daarnaast ben je een rasechte coördinator en dankzij jouw proactieve houding en sterke communicatieve vaardigheden slaag je erin de vlotte administratieve en logistieke verwerking van elk dossier te garanderen. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid combineer je met de nodige assertiviteit en stressbestendigheid. Je wint het vertrouwen van klanten en collega’s door je accurate opvolging van dossiers en door de werklust en flexibiliteit waarmee je onverwachte problemen oplost. Je bent zeer goed vertrouwd met SAP en het huidige MS-Officepakket en je beschikt over kennis van douanedocumenten. Verder communiceer je vlot, mondeling en schriftelijk, in het Engels, het Nederlands en het Frans.

 
Ervaring:
Enige ervaring vereist 
Rijbewijs:
B (Auto)
 
Talen:
Nederlands: zeer goed
Frans: zeer goed
Engels: zeer goed
 

Aanbod

Aanbod:

Als ‘Customer Service Medewerker’ start je in een boeiende, veelzijdige job en kom je terecht in een stabiel team binnen een familiale onderneming waar enthousiasme, open communicatie en loyaliteit belangrijke waarden zijn. Je wordt intern opgeleid en het loon ligt in lijn met je verantwoordelijkheden en ervaring.

 
Loon:
Uurloon 

Studieselectie

Opleiding:
Prof. bach. Bedrijfsmanagement
 

Sollicitatie

Sollicitatieprocedure:
 
Sollicitatiemogelijkheden:
E-mail
Telefonisch
Persoonlijk aanmelden
 
Contactpersoon:
Kelly De Wit 
Telefoonnummer:
014244470 
E-mailadres:
Herentals@forumjobs.be 
Nieuwe zoekopdracht

Stel een vraag

Heb je een vraag omtrent deze vacature of is niet alles duidelijk? Laat dan gerust een bericht na!

Toch niets voor u?

Blijkt deze vacature toch niets te zijn voor u maar je kent iemand die perfect is voor deze job? Stel deze vacature dan voor aan een vriend!

VG.234/BUO - VG.234/BUOC - W.INT.041 BHG 00269-40(6)(5)-20121121
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.